Naše Usluge

šlep automobila

Šlep Automobila

Pouzdana usluga podrazumeva uklanjanje autombila koji ometaju saobraćaj, na bezbedan i efikasan način. 

Šlep Motora

Šlep Motora

Naša firma je ponosna na svoje kamione namenjene za šlepanje motora. Bezbednost i efikasnost su naš prioritet. Naša usluga omogućava transport do tri motora u jednom putovanju.

šlep kamiona

Šlep Kamiona

Šlep kamiona je izazovno vozilo za transport zbog težine i veličine vozila. postupanje profesionalaca tokom čutavog procesa pripreme i transporta vozila je neophodno.

šlep kombija

Šlep Kombija

Šlep kombija može da bude izuzetno zahtevan proces, naročito ukoliko je kombi pod teretom. Zbog toga kombi vozila zahtevaju posebnu pažnju i pouzdan odabir šlep službe.

šlep mašina

Šlep Mašina

Poljoprivredne mašine, tj. mehanizacija, obuhvataju široku grupu vozila i prateće opreme koja je neophodna za obavljanje poljoprivrednih radova.

Šlep Tereta

Za Vas prevozimo sve vrste vangabaritnog tereta, kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije, i to po konkurentim cenama.

šlep mašina

Šlepanje Prikolica

Potrebna vam je brza i pouzdana usluga šlepanja prikolice u Beogradu? Ne brinite, Šlep Beograd je tu da vam pomogne! Naša profesionalna ekipa se ponosi dugogodišnjim iskustvom u pružanju vrhunskog šlep servisa, a šlepanje prikolica je jedna od naših specijalnosti.

slep havarisanog vozila

Šlep Havarisanog Vozila

Kada se suočite s havarijom na putu, shvatate koliko je važno prepustiti šlepanje havarisanog vozila profesionalcima. Upravo iz tog razloga, tim stručnjaka iz Šlep Beograd je tu da vam pruži pouzdanu i proverenu šlep uslugu koja će bezbedno prevesti vaše havarisano vozilo do najbližeg servisa ili prema vašem izboru.

šlep mašina

Transport Čamaca

Zaronite u naš svet specijalizovane usluge šlepa i transporta čamaca do marine ili hangara. Sa nama, vaša nautička ljubav dobija vrhunski tretman.

šlepanje oldtajmera - plavi oldtajmer slizi sa šlepa

Šlep Oldtajmera

Ako posedujete oldtajmer, znate da je to vredna imovina. Ovi automobili su često klasici i mogu biti vredni mnogo novca. Ali šta ako vam oldtajmer stane? Ili ako ga morate premestiti na novu lokaciju?

šlep mašina

Šlep Kvada

U potrazi ste za vrhunskom šlep službom koja će obezbediti siguran i pouzdan transport vašeg kvada? Ne tražite dalje! Kompanija Šlep Beograd je vaš pouzdan partner za šlep kvadova širom Srbije. 

Dovoz Vozila iz Inostranstva

Dovoz Vozila iz Inostranstva

Želite da kupi vozilo iz inostranstva, ali je dovoz vozila iz inostranstva problem? Nema brige, naša profesionalna šlep služba je tu da vam pruži siguran i pouzdan transport vozila do Srbije. 

šlep mašina

Pomoć na Putu

Naša pomoc na putu je tu za svaku neprijatnu situacija na putovanju koju možete doživeti. Mada se to ne dogadja često morate biti spremni i za ovakvu situaciju. Kako ne biste ugrožavali bezbednost saobraćaja i ostale učesnike u saobraćaju morate zanati šta raditi kada se automobil pokvari na putu.