Transport čamaca

Zaronite u naš svet specijalizovane usluge šlepa i transporta čamaca do marine ili hangara. Sa nama, vaša nautička ljubav dobija vrhunski tretman.

Transport čamaca zahteva posebnu pažnju, a mi znamo sve tajne tog zanata. Naša specijalizovana vozila i prikolice prilagođene su baš za tu svrhu – dovoljno dugačke i široke da vaš čamac ne štrči i da ostane potpuno zaštićen.

Izdvajamo se od standardnih usluga šlepa jer prepoznajemo jedinstvenost čamaca – njihovu veličinu i težinu. Kada angažujete naše usluge, možete biti sigurni da vaš čamac stiže na odredište ne samo sigurno, već i sa stilom.

Profesionalni šlep i transport čamaca

Pramac i korito vašeg čamca su nam dragocenosti koje tretiramo s poštovanjem. Naša paleta zaštitnih mera osigurava da su potpuno zaštićeni tokom transporta, tako da se možete opustiti i uživati u putovanju.

Naša usluga je vrhunskog kvaliteta i naš posao obavljamo maksimalno profesionalno. Ovo su neka od plovila koja transportujemo.

 • Transport Čamaca
 • Transport Glisera
 • Šlep Jahta
 • Šlep Jedrilica
 • Šlep Kajaka
 • Šlep kanua
 • Transport Vodenih Skutera
 • Transport vanbrodskih motora
slep_automobila_beograd
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila
slep_beograd_automobil
POGLEDAJ CENOVNIK

Transport Čamca U Beogradu

Naša kompanija nudi usluge transporta čamaca u Beogradu. Bez obzira na veličinu ili tip čamca, mi smo tu da vam pružimo pouzdanu i efikasnu uslugu. Naš tim stručnjaka će pažljivo natovariti i osigurati vaš čamac kako bi se obezbedio bezbedan prevoz.

Kontaktirajte nas danas da biste dobili besplatnu procenu i rezervisali svoj šlep čamaca u Beogradu. Naša posvećena ekipa će se pobrinuti da vaš čamac stigne na željenu lokaciju sigurno i na vreme.

Pored svake obale dostupan je jedan šlep tim iz beograda:

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Kako pripremiti Čamac za Transport

Da biste olakšali prevoz vašeg čamca, postoji nekoliko stvari koje možete uraditi unapred.

 1. Osigurajte sve labave predmete unutar čamca.
 2. Proverite da li su svi poklopci čvrsto zatvoreni i zapečaćeni kako biste izbegli oštećenje od vode tokom transporta.
 3. Zalepite spoljne prozore ormara i proverite da li su dobro zaključani.
 4. Ispraznite sve rezervoare, poput onih za vodu i gorivo; takođe uklonite sve odvodne čepove.
 5. Isključite sve baterije i osigurajte sve labave kablove.
 6. Napravite nekoliko fotografija celog čamca i svih predmeta koje morate rastaviti pre transporta, kako biste imali vodič za kasnije sklapanje.
 7. Izvadite sve lične stvari iz čamca, čak i one u poklopcima.
 8. Razmotrite mogućnost da čamac pregleda stručnjak za pomorske preglede pre transporta, radi dodatnog mira.
 9. Osigurajte prostor za utovar i istovar koji obezbeđuje najmanje 4m slobodnog prostora okolo.

Kako da izmerite veličinu Čamca – Plovila

Važno je pružiti tačne mere vašeg čamca kako biste osigurali da dobijete tačne ponude za njegov transport. Dobra ideja je da zapravo ručno izmerite svoj čamac umesto da se oslanjate na podatke o proizvodnji ili dokumentima.

Prilikom merenja, počnite od prednjeg vrha čamca i idite do centra krme. Uključite u svoja merenja štitnike pramca, platforme za kupanje, držače motora, dužinu motora i sve izdignute vanbrodske pogone.

Da biste izmerili visinu čamca, merite od dna trupa do najvišeg dela čamca koji se neće ukloniti prilikom transporta.

Za merenje širine, krenite od najšire tačke čamca i obavezno uključite rubnu letvu u svoja merenja.

Transport čamaca do Dunava

Jeste li spremni da se ukrcate na avanturu plovidbe do Dunava? Naša kompanija je tu da vam pruži jedinstvenu uslugu transporta čamaca, otvarajući vrata ka nezaboravnim trenucima na vodama koje obiluju ribom i otkrivanju najblistavijih dragulja beogradskog pejzaža.

Svojim stručnim timom, obezbeđujemo siguran i bezbrižan prevoz vašeg čamca do nekih od najpoznatijih ribolovnih destinacija u Beogradu. Uz nas, možete uploviti u svet Ribarskog ostrva, gde se divljenje prelepim pejzažima spaja sa uživanjem u bogatom ribolovu.

Naša služba za šlep transportuje čamce i do Ada Huje, mesta gde se često može videti mnoštvo čamaca koji jure po vodi. Ovo je omiljeno odredište za zaljubljenike u brze vožnje čamcima i adrenalinskih izazova.

Transport Čamaca do Save

Iskoristite vrhunsku šlep službu Beograd i osigurajte bezbedan i efikasan transport svog čamca do reke Save!

Da li želite da uživate u opuštajućim vožnjama rekom Savom? Da li planirate da svoj čamac premestite na drugo mesto ili želite da ga spustite nizvodno na reku? Bez obzira na razlog, naša šlep služba je tu da vam pomogne.

Od Reke do Kuće – Vađenje Čamca iz vode

Da biste svoj čamac bezbedno izvukli iz vode i preneli do vašeg doma, tu je naša usluga “Od Reke do Kuće – Vađenje Čamca iz vode”. Bez obzira da li želite da se preselite na drugu lokaciju ili jednostavno želite da izvadite svoj čamac iz vode tokom zimskog perioda, mi smo tu da vam pomognemo.

POGLEDAJ CENOVNIK

Šlep i transport Jahti

Jeste li spremni da se ukrcate na avanturu plovidbe do Dunava? Naša kompanija je tu da vam pruži jedinstvenu uslugu transporta čamaca, otvarajući vrata ka nezaboravnim trenucima na vodama koje obiluju ribom i otkrivanju najblistavijih dragulja beogradskog pejzaža.

Svojim stručnim timom, obezbeđujemo siguran i bezbrižan prevoz vašeg čamca do nekih od najpoznatijih ribolovnih destinacija u Beogradu. Uz nas, možete uploviti u svet Ribarskog ostrva, gde se divljenje prelepim pejzažima spaja sa uživanjem u bogatom ribolovu.

Naša služba za šlep transportuje čamce i do Ada Huje, mesta gde se često može videti mnoštvo čamaca koji jure po vodi. Ovo je omiljeno odredište za zaljubljenike u brze vožnje čamcima i adrenalinskih izazova.

Transport vanbrogskog motora

Imate motor od broda ali nemate način da ga transportujete na željenu lokaciju?
Naša služba ima rešenje za vas kao i svaki teret koji transportujemo, naša služba garantuje bezbedno i efikasno transportovanje vašeg motora za plovila.

Kako bismo osigurali sigurnost i integritet vašeg motora, koristimo odgovarajuću opremu i tehnike prilikom pakovanja, utovara i istovara. Naša vozila su prilagođena za prevoz vanbrodskih motora i opremljena su sistemima za vezivanje i zaštitu tereta. Vaš motor će biti pažljivo i bezbedno prenet do željene destinacije.

Kako se Šlep Skutera za vodu razlikuje?

Šlep skutera za vodu se razlikuje u odnosu na transport drugih vrsta plovila zbog specifičnih karakteristika skutera. Evo nekoliko ključnih tačaka koje se razlikuju prilikom šlepanja skutera za vodu:

 1. Pričvršćivanje skutera: Skuter za vodu se obično pričvršćuje za priključno vozilo ili prikolicu pomoću odgovarajućih vezica i sigurnosnih kaiševa. Ovi kaiševi trebaju biti pravilno postavljeni i zategnuti kako bi se osigurala čvrsta veza i sprečilo klizanje ili oštećenje skutera tokom transporta.
 2. Prilikom transporta skutera za vodu, važno je osigurati da je motor isključen i da su sve sigurnosne funkcije aktivirane. Takođe je preporučljivo proveriti nivo ulja i goriva pre transporta, kao i zaštititi propeler od oštećenja tokom manipulacije skuterom.
 3. Zaštita trupa: Da bi se zaštitio trup skutera od oštećenja usled trenja ili vibracija tokom transporta, preporučuje se upotreba zaštitnih materijala kao što su gumene podloge ili specijalne obloge. Ovi materijali se postavljaju između trupa skutera i površine prikolice kako bi se smanjilo trenje i štitilo boju i završnu obradu.

Sve ove mere i postupci su važni kako bi se obezbedio siguran i bezbedan transport skutera za vodu. Uvek je preporučljivo angažovati iskusne profesionalce ili koristiti usluge specijalizovanih prevoznika kako biste se uverili da je šlepanje obavljeno na pravilan način i da je vaš skuter za vodu zaštićen tokom transporta.

POGLEDAJ CENOVNIK

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.