Šlep Bagera

ŠLEP BAGERA

Šlep Bagera uz nas je uvek bezbedan, dostupni smo vam 24/7, ljubazne i jeftin transport bagera u Srbiji. Spremni smo na sve tipove vaših mašina.

  • Šlep Mini Bager
  • Šlep Mali Bager
  • Šlep Srednji Bager
  • Šlep Veliki Bager
slep_sluzba_beograd
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila
slep_beograd_sleper

ŠLEP SLUŽBA ZA BAGERE

Šlep bagera od bilo koje lokcije u Srbiji do gradilišta, na brz, bezbedan i efikasan način. Za transport koristimo najsavremenije kamione, što nam olakšava snalaženje u gradskim gužvama kao i brzu i pouzdanu uslugu šlepa.

Vaš šlep bagera možete rezervisati unapred, pozivom ili nam poslati zahtev.

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Šlep Bagera u Srbiji

Radne mašine, tj. mehanizacija, obuhvataju široku grupu vozila i prateće opreme koja je neophodna za obavljanje gradjevinskih radova. Tu spadaju veliki broj mehanizacije a najčešći sastav flote je bager, ali i niz pomoćnih alata koji su dodatak mašini. Zato jer Šelp Bagera najčešći transport koji se obavlja do gradilišta. I time olakšavaju izvođenje i brzinu radova kako manjim gradilištima tako i na velikim gradilištima gde su mehanizacija poput Bagera nepohodni.

Zašto je Šlep Bagera značajan?

Transport i šlep Bagera kao i njegove opreme na putu predstavlja izazov pod bilo kojim uslovima. Međutim, ako to radite bez profesionalaca i taj poduhvat može lako da preraste u opasnost po Vas i ostale učesnike u saobraćaju.

Zapravo, mnoge nesreće, povrede i drugi ozbiljni incidenti dešavaju se upravo tokom neadekvatnog šlepanja građevinskih mašina. Bez obzira na veličinu ili na način na koji je opremljeno vaše motorno vozilo, ovaj posao nikada ne biste trebali sami da obavljate, jer nije bezbedno.

Razlozi za to su brojni. Pre svega, mnoga vozila imaju dovoljno snage da povuku mašinu, ali moguće je da nemaju ukupnu težinu ili kapacitet kočenja da je zaustave kada je to potrebno.

Zatim, manevrisanje posebno na neravnim i šljunkovitim putevima je gotovo nemoguće. Vučno vozilo treba da bude dovoljno teško da održi kontrolu, što je veoma redak slučaj. Rizik od šlepanja je veći.

Ni kapacitet guma nije odgovarajući. Bageri i ostale mašine imaju specijalne, velike gume. Neretko dolazi do otkazivanja guma na vozilu koje obavlja vuču.

Šlep Bagera – Mini

Šlep Bagera iz kategorije mini je izuzetno česta pojava na teritoriji Beograda i Srbije svakodnevno se susrećemo sa zahtevima za ovakvu vrstu šlepa.

Široka linija mini-hidrauličnih bagera, od 1-10 metričkih tona, nudi performanse za kopanje i postizanje produktivnosti na svakom poslu. Superiorne performanse sa kompaktnim radijusom pomažu da uradite posao čak i u najužim prostorima. Mini bageri pružaju kombinaciju snage, komfora i stabilnosti, koja olakšava i čini produktivnijim vaš radni dan.

Šlep Bagera – Srednji

Šlep Bagera iz srdenje kategorije je prisutniji kod većih gradilišta za brži i bezbedniji transport mašine preporuka je koristiti šlep sluzbu da to uradi umesto Vas.

Zahvaljujući malim dimenzijama, bageri srednje veličine se lako transportuju na gradilište. Uz dovoljno snage, ekskluzivnu fabrički ugrađenu tehnologiju, komfornu kabinu, jednostavno održavanje i prilagođene priključke, bageri srednje veličine će pomoći da završite veće projekte sa nižim troškovima.

Šlep Bagera – Veliki

Šlep Bagera iz vece kategorije je prisutniji kod većih gradilišta za brži i bezbedniji transport mašine preporuka je koristiti šlep sluzbu da to uradi umesto Vas.

Snaga, brzina i niska potrošnja goriva čine velike bagere pravom mašinom za poslove iskopavanja na veliko. Sa snažnim, a ipak efikasnim, motorima, naprednim hidrauličnim sistemima, fabrički ugrađenom tehnologijom i prilagođenim priključcima, ove mašine će pomoći da završite vaše velike projekte na vreme i unutar budžeta.

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.

[blocksy_posts limit=”4″ has_pagination=”no”]