Šlep Služba Autoput – A3 Beograd – Batrovci Srbija

Šlep Služba Autoput A3 pruža usluge na državnom putu prvog prioriteta A reda A3, važan auto-put u severnoj Srbiji, prolazi kroz slikovitu Vojvodinu i dodiruje Grad Beograd. Kao deo međunarodnog auto-puta Beograd-Zagreb, ovaj put nudi dve saobraćajne i jednu zaustavnu traku u svakom smeru, pružajući vozačima brz i siguran prolaz kroz Srem.

Međutim, na svakom putovanju može doći do nepredviđenih situacija. Bilo da je u pitanju kvar vozila, saobraćajna nezgoda ili bilo koja druga poteškoća, naša šlep služba je tu da vam pruži brzu, pouzdanu i profesionalnu pomoć.

POGLEDAJ CENOVNIK

Pouzdana Šlep Služba na autoputu – A3

Naša šlep služba je spremna da brzo i efikasno reaguje u bilo kojoj situaciji na autoputu A3 celom dužinom od Beograda pa sve do granice sa Hrvatskom i graničnim prelazom Batrovci.

Naše usluge uključuju:

 • Hitne intervencije – Brzo reagujemo na svaki poziv i stižemo na lice mesta u najkraćem roku.
 • Pomoć na putu – Rešavamo manje kvarove na licu mesta kako biste mogli nastaviti putovanje bez odlaganja.
 • Vuča i prevoz vozila – Bezbedno prevozimo vaše vozilo do najbližeg servisa ili destinacije po vašem izboru.
 • Dostupnost 24/7 – Naša služba je uvek dostupna, bez obzira na vreme ili vremenske uslove.

Ne dozvolite da vas nepredviđene situacije ometu na putu. Kontaktirajte našu šlep službu i osigurajte sebi i vašem vozilu potrebnu podršku i sigurnost.

Vaša sigurnost je naš prioritet. Uvek smo tu za vas na putu!

Šlep služba auto put Srbija
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila

Prevoz svih vrsta vozila: Šlep Služba autoput A3 – Beograd – Batrovci

Naša šlep služba na autoputu A3 pruža sveobuhvatnu pomoć na putu. Bez obzira na to da li se suočavate sa manjim kvarom, poput pražnjenja akumulatora ili probušene gume, ili sa ozbiljnijom havarijom, možete se osloniti na nas za brzu i efikasnu pomoć.

Pored standardnih usluga pomoći na putu, nudimo i specijalizovane usluge za različite tipove vozila:

 • Šlep motora: Bez obzira na vašu lokaciju na autoputu, vaša dva točka su u sigurnim rukama.
 • Šlep havarisanog vozila: Brzo i sigurno prebacivanje havarisanih vozila na željenu destinaciju.
 • Šlep kombija: Efikasna i pouzdana usluga šlepanja kombija, bez obzira na okolnosti.
 • Šlep automobila: Pouzdano i sigurno šlepanje automobila, uz osiguranje da će vaše vozilo biti prebačeno bez ikakvih problema.

Naša posvećenost vašoj sigurnosti i zadovoljstvu garantuje vrhunsku uslugu svaki put kada zatrebate pomoć na putu. Bilo da je reč o kratkoj intervenciji ili dugom putovanju, tu smo da vam pružimo neophodnu podršku i osiguramo da vaša vožnja bude što bezbednija.

Koliko koštaju usluge šlep službe na autoputu A3

Naša šlep služba nudi pouzdane i brze usluge vuče vozila po pristupačnim cenama. Bez obzira na to da li vam je potrebna pomoć zbog kvara, nesreće ili bilo kog drugog problema, naš iskusni tim je dostupan 24/7 kako bi vam pružio podršku. Cene se formiraju na osnovu vrste usluge, udaljenosti i vremena intervencije, a za preciznu ponudu možete nas kontaktirati ili pogledati cenovnik. Garantujemo sigurnu, efikasnu i profesionalnu usluge šlepa, kako biste što pre nastavili svoje putovanje. Hvala što nam ukazujete poverenje!

Izračunaj cenu putarine na željenoj deonici


U padajućim menijima sa leve strane izaberite ulaznu i izlaznu naplatnu stranicu kako biste dobili cenu putarine na željenoj deonici izraženu u dinarima i evrima.

Upustvo:
Ukoliko je Vaša početna naplatna stanica Stara Pazova ili Šimanovci, tzv. čeona naplatna stanica, potrebno je da u padajućem meniju kao ulaznu naplatnu stanicu odaberete sledeće:

 • za n.s. Stara Pazova, birate Beograd
 • za n.s. Šimanovci birate Beograd
Ulazna stanica:
Izlazna naplatna stanica
Kategorija vozila

RSD


Ia

I

II

III

IV


OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Na kojim deonicama pružamo usluge: Šlep Služba Autoputu A3 – Beograd – Batrovci

Autoput A3 u Srbiji obuhvata nekoliko ključnih deonica koje prolaze kroz različite delove zemlje, od državne granice sa Hrvatskom do Dobanovaca. Svaka deonica ima specifične karakteristike i značajne tačke ukrštanja sa drugim putevima, a Šelp usluge su tu da vam olakšaju putovanje.

Deonica 2000/2001: Batrovci (državna granica sa Hrvatskom) – Adaševci

 • Dužina: 8,6 km
 • Ukrštanje: Put M18.1 kod Adaševaca Na ovoj deonici, Šelp pruža pomoć u slučaju nepredviđenih situacija, kao što su kvarovi na vozilima, zamena guma i hitne popravke
 • Putujete prema Hrvatskoj i interesuje Vas gužva na granici, možete pogledati stanje na graničnom prelazu izmedju Srbije i Hrvatske.

Deonica 2002/2003: Adaševci – Kuzmin. Ova deonica je duga 13,5 km i takođe uključuje ukrštanje sa putem M18.1 kod Kuzmina.

Deonica 2004/2005: Kuzmin – Sremska Mitrovica 1. Dužina ove deonice je 21,3 km, sa ukrštanjem sa putem R103.2 kod Sremske Mitrovice.

Deonica 2006/2007: Sremska Mitrovica 1 – Ruma. Ova deonica, duga 13,7 km, uključuje ukrštanje sa putem M18 kod Rume.

Deonica 2008/2009: Ruma – Pećinci 1. Dužina ove deonice je 13,0 km, sa ukrštanjem sa putem R103 kod Pećinaca.

Deonica 2010/2011: Pećinci 1 – Šimanovci. Ova deonica je duga 14,0 km i uključuje ukrštanje sa putem R103.4 kod Šimanovaca.

Deonica 2012/2013: Šimanovci – granica Vojvodine i Središnje Srbije. Dužina ove deonice je 3,2 km, što čini ukupnu dužinu kroz Vojvodinu 87,3 km.

Deonica 0001/1179: granica Vojvodine i Središnje Srbije – Dobanovci. Ova deonica, duga 4,6 km, uključuje ukrštanje sa putem R267 kod Dobanovaca.

Autoput A3 prolazi kroz važna područja u Vojvodini, obezbeđujući efikasnu saobraćajnu povezanost sa drugim delovima Srbije i susednim zemljama. Uvek možete računati na Šelp usluge za sigurno i pouzdano putovanje.

Trenutno Stanje na autoputu A3 – Beograd Batrovci

Trenutno stanje na autoputu Miloš Veliki u Srbiji zahteva dodatnu pažnju zbog radova na više deonica. Da biste izbegli zastoje i planirali putovanje, pogledajte mapu ispod teksta. Na mapi su označene sve trenutne lokacije radova, kao i alternativni pravci. Pre polaska proverite ažurirane informacije kako biste imali što bezbedniju i bržu vožnju.

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.