Šlep služba Borča

ZAKAŽITE TERMIN

Transparentnost, brzina i povoljne cene – naš pristup da vam učinimo šlepanje u Borči što manje neprijatnim

Mi smo najpovoljnija šlep služba u Borči, ali naš prioritet nije samo da vam pružimo uslugu po najboljoj ceni, već da vas učinimo zadovoljnim na svaki mogući način. Znamo da je doživljaj šlepovanja vozila često stresan i neugodan, stoga se trudimo da vam ga učinimo što manje neprijatnim.

Kod nas možete očekivati ne samo povoljne cene, već i brzu i efikasnu uslugu, ljubazno i stručno osoblje, kao i transparentnu komunikaciju tokom celog procesa. Naši klijenti su nam najbitniji, i to se oseća u našem pristupu poslu.

Uvek se trudimo da budemo tu za vas u najkraćem mogućem roku i da vas bezbedno odšlepamo do željene destinacije. Zadovoljstvo naših klijenata je naš prioritet i to nam je osnova na kojoj gradimo dugoročne odnose sa našim klijentima. Stoga, ukoliko vam zatreba šlep služba u Borči, možete računati na nas. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

ZAKAŽITE TERMIN

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Svi putevi vode u Borču – a mi ćemo vas vratiti nazad na njih uz naše usluge šlepanja!

Naša šlep služba u Borči je uvek spremna da vam pomogne, bez obzira gde se nalazite u ovom prelepom naselju. Sve puteve vode u Borču, a mi smo tu da vam olakšamo povratak na njih ukoliko vam se dogodi nezgoda. Naša ekipa je dostupna u svim delovima Borče, tako da možete biti sigurni da ćemo vam brzo priteći u pomoć.


  • put za ovču
  • borča 1
  • broča 2
  • stara borča
  • mali zbeg
  • pretok
  • crvenka

Ako se slučajno nadjete i na nekim drugim delovima opštine Palilula, mi nudimo i Šlep usluge u Karaburmi,Šlep usluge u Kotežu, Šlep usluge u Krnjaći, Šlep usluge u Ovči, Šlep usluge u Padinskoj skeli.


slep-automobila-u-saobraćajnoj-nesreći

Šlepanje vozila u Borči – pružamo vam ruku (i kuku) spasa po pristupačnim cenama!

Ako ste se našli u nezgodnoj situaciji sa svojim vozilom u Borči, nemojte paničiti – pozovite nas za pomoć! Naša šlep služba u Borči pruža vam ruku spasa (i kuku za vuču) po pristupačnim cenama.

Naš cilj je da vam pružimo visok nivo kvaliteta usluga po pristupačnim cenama, kako bismo vas oslobodili stresa i brige u vezi sa neispravnim vozilom. Zato imamo transparentan cenovnik, vama samo ostaje da nas pozovete u slučaju nezgode ili kvara na putu – mi smo tu da vam pružimo ruku spasa (i kuku za vuču) po pristupačnim cenama!


POGLEDAJ CENOVNIK

Transport čamaca postaje neophodan za sve veći broj kampovanja na obali Save u Borči tokom leta

Tokom leta, sve više lokalnih stanovnika i turista odlučuje se za kampovanje na obali Dunava u Borči. Međutim, jedan od izazova sa kojima se suočavaju je transport čamaca do obale. Upravo zbog toga, usluge šlep službe Borča postaju sve neophodnije.

Uz veliki broj biciklista koji koriste biciklističke staze, železničku stanicu i autoput E70 koji prolazi kroz opštinu Palilula, Borča je već poznata po razvijenom saobraćajnom sistemu. Međutim, kada je u pitanju transport čamaca, šlep služba Borča postaje glavni izbor.

Šlep služba Borča nudi efikasne usluge transporta čamaca do obale Save, bez obzira na to gde se nalazite na reci. Naši stručni vozači i moderni kamioni za transport čamaca garantuju sigurnost i pouzdanost.


OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.