Šlep Mašina

ŠLEP MAŠINA

Pružamo brze, ljubazne i jeftin šlep mašina u Srbiji. Spremni smo da odgovorimo na sve hitne potrebe vaše mašine 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

  • Šlep Standardnih Traktora
  • Šlep Dampera
  • Šlep Grejdera
  • Šlep Berača
  • Šlep Drljača
  • Šlep Kosačica
  • Šlep Drobilice
slep-masina
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila
slep-masina

ŠLEP SLUŽBA ZA MAŠINE

Transport poljoprivrednih mašina kao što su kombajni, sejačice, plugovi, kosilice, samohodne prskalice, ali i niz poljoprivrednih alata koji su dodaci mašina.

Postoje velike različitost u njihovoj konstrukciji, naša šlep služba vam pruža sve kako biste odšlepali vaše poljoprivredne mašine. Za više informacija i zakazivanje šlep i transport traktora kao i ostalih mašina kontaktirajte nas!

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Slep Masina

Šlep mašina, bilo da je kratka udaljenost ili stotine kilometara za prevoz poljoprivrednih mašina u drugi grad ili transport poljoprivrednih mašina između prodavca i proizvođača, mi vam možemo pomoći.

Šlepanje Traktora poljoprivredna mašina koja se može videti na svakom seoskom domaćinstvu, a u Srbiji je je u izuzetno velikoj upotrebi pre svega zbog svoje višenamenske svrhe. Zbog te činjenice učestalo gradjani u okolini Beograd im je potrebna usluga šlepanje traktora kada je vozilo potrebno prebciti sa jednog mesta na drugo brzo i jednostavno. Naša agencija će ovaj posao obaviti umesto vas, a naša stručnost i pouzdanost će vas oduševiti.

Drobilice – Šlep mašina nikada nije bila jednostavna stvar, pre svega zbog tezine i veličine ovih vozila. Obavezno je pozvati šlep službu za šlep kod ovog tipa mašine, pre svega zato što nije bezebdno prevoziti ovakve mašine bez predhodnog iskustva i odgovarajuće opreme, a uštedećemo vam i vreme nerviranje koje možete potrošiti prilikom šlepanja vaše drobilice. Naravno, na nas se možete potpuno osloniti, a mi vam garantujemo da ćemo brzo i pouzdano obaviti posao kako biste u potpunosti bili zadovoljni našom saradnjom. Kada radimo šlepanje traktora vodimo računa o nekoliko stvari. Prva stvar je svakako bezbednost u saobraćaju.

Neophodno je voditi računa, i poštovati sve propise i standarde koji su usklađeni sa zakonima Srbije, kako bi se posao obavio na najbolji mogući način. Insistiramo na papirologiji, pa je potrebno da pokažete vlasnički list vozila ili odgovarajuće ovlašćenje kako bismo izvršili uslugu šlepanje drobilce. Na ovaj način, mi ne štitimo samo našu agenciju od potencijalnih problema, već pre svega naše klijente. Kada je u pitanju šlep mašina –  obratite paznju na zakonsku regulativu  Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima,  od člana 69. do člana 76. koji se odnose na pravila vezana za šlep vozila u ovom slučaju poljoprivrednih mašina. 

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.

[blocksy_posts limit=”4″ has_pagination=”no”]