Pomoć na putu

Naša pomoc na putu je tu za svaku neprijatnu situacija na putovanju koju možete doživeti. Mada se to ne dogadja često morate biti spremni i za ovakvu situaciju. Kako ne biste ugrožavali bezbednost saobraćaja i ostale učesnike u saobraćaju morate zanati šta raditi kada se automobil pokvari na putu.

Šlep služba Beograd pruža pomoč na svim ulicama beograda 24 sata bez prestanka, ukoliko se nadjete u neprijatnoj situaciji pozovite i rešite vaše probleme.

Koje usluge podrazumevaju – Pomoć na putu

 • Šlep vozila
 • Popravku na putu – ukoliko je moguća
 • Zamena Akumulatora
 • Punjenje Akumulatora
 • Dostava Goriva
 • Izvlačenje zaglavljenog vozila van kolovoza
 • Zamenu Guma
 • Šlepanje oštećenog vozila nakon saobraćajne ne sreće

Usluga Pomoći na putu u Beogradu

Kada se nepredviđeni kvar dogodi na vašem vozilu u Beogradu, a hitno vam je potrebna pomoć na putu, znajte da smo mi tu da vam pružimo spasonosnu podršku. Naša usluga pomoći na putu pokriva čitav Beograd, i nezavisno od toga gde se nalazite, stižemo do vas u tren oka.

Uz širok spektar usluga pomoći na putu u Beogradu, postojimo da otklonimo svaki kvar. Osim standardnog šlepanja vozila, jedna od naših najčešćih intervencija je šlep vozila direktno do majstora. Ne brinite, vešto ćemo izvršiti manje popravke na licu mesta, obezbediti punjenje ili zameniti akumulator, pa čak i brzinski dostaviti gorivo ukoliko ste ostali bez njega.

Ako se problem ne može rešiti na licu mesta, nudimo vam šlep vozila direktno do vašeg preferiranog majstora ili bilo koje druge lokacije koju vi odaberete.

Bilo da je u pitanju putnički automobil ili industrijska mašina, naša pomoć na putu prilagođena je svim vrstama vozila. Samo nas kontaktirajte i mi ćemo biti tamo.

Pomoć na putu NON STOP 00-24

Kada se na putevima nađete u nevolji, možete računati na našu neprekidnu podršku. Naša usluga pomoći na putu je dostupna 24 sata dnevno, svih 7 dana u nedelji, jer razumemo da nezgode ne biraju vreme.

Naša posvećena ekipa je obučena da efikasno reaguje na svaki poziv. Bez obzira na vreme ili lokaciju u Beogradu, mi ćemo biti tu u trenutku kad nas pozovete. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam apsolutni prioritet.

Zato, kada vam je potrebna hitna pomoć na putu, samo nas kontaktirajte. Naša NON STOP služba će vam pružiti pouzdanu podršku i vratiti vas na siguran put.

Pomoć na putu prilikom putovanja

Pre svakog dužeg putovanja treba proveriti tehničku ispravnost automobila kao i proveriti do kada vam važi registracija vozila. Ako se desi kvar na vozilu tokom putovanja uprkos predhodnoj proveri morate se isključiti iz saobraćaja.

Bilo da se nalazite na auto putu, magastrali u Srbiji ili inostranstvu morate vozilo ukloniti sa saobraćajnice. Ukoliko ste na auto putu pokušajte da vozilom dodjete na prvo proširenje. U slučaju da to nije moguće vozilo parkirajte što bliže ivici desne strane puta, ovo važi iako se nalazite na magistralnom putu. Kada ste zaustavili vozilo pre nego što ga napustite upalite sva četri žmigavca. Zatim obucite florescentan prsluk a tek potom izadjite iz vozila. Iz gepeka izvadite sigurnosni trougao i postavite ga na udaljenosti otprilike 150. metara od vozila. Podignite haubu kako bi drugi vozači u saobraćaju shvatili da imate problem na automobilu. 

Zatim zatražite pomoć od profesionalca ukoliko niste sigurni kako sami da rešite vaš problem na putu.

Šta raditi u slučaju Nesreće na putu?

U slučaju nesreće na putu, važno je ostati smiren i preduzeti odgovarajuće korake kako biste sebe i druge učesnike u saobraćaju zaštitili. Evo nekoliko ključnih koraka koje trebate preduzeti:

 1. Ostanite smireni i bezbedni: Ako je moguće, pomaknite svoje vozilo na sigurno mesto van saobraćajne trake kako biste izbegli dodatne nesreće. Uključite sva četiri pokazivača pravca kako biste upozorili druge vozače.
 2. Proverite povrede: Ako je neko povređen, odmah pozovite hitnu pomoć. Ne pokušavajte sami da pružate medicinsku pomoć osobi osim ako znate tačno šta radite.
 3. Pozovite policiju: Bez obzira na to da li su povrede prisutne ili ne, obavestite lokalnu policiju o nesreći. Oni će dokumentovati incident i pružiti vam potrebne informacije za dalju proceduru.
 4. Obezbedite sigurnost: Postavite sigurnosni trougao ili upalite svetla za upozorenje na putu kako biste upozorili druge vozače na prisustvo nesreće. Ovo će pomoći u sprečavanju daljih sudara.
 5. Pozovite šlep vozila – Ako je vaše vozilo nepokretno ili se ne može sigurno voziti, pozovite uslugu šlepanja da preveze vaše vozilo do odgovarajućeg servisa ili druge lokacije. Ovo će vam pomoći da uklonite vozilo sa puta i smanjite rizik od daljih nesreća.
 6. Razmenite informacije: Zabeležite osnovne informacije o drugom vozaču kao što su ime, broj telefona, registracija vozila i informacije o osiguranju. Ako su svedoci prisutni, zapišite njihove kontakte i podatke za kontakt.
 7. Ne priznajte krivicu: Izbegavajte priznavanje krivice ili preuzimanje odgovornosti za nesreću pre nego što se sa time konsultujete sa svojim osiguranjem ili advokatom.
 8. Prijavite nesreću osiguravajućoj kompaniji: Obavestite svoju osiguravajuću kompaniju o nesreći što je pre moguće. Sledite njihove upute o tome kako prijaviti štetu i podneti zahtev.
 9. Potražite pravnu pomoć ako je potrebno: Ukoliko je nesreća ozbiljnija ili postoji spor oko odgovornosti, razmotrite angažovanje advokata koji se bavi saobraćajnim pravom kako biste zaštitili svoja prava i interese.

Kome se obratiti za Pomoć na Putu?

U momentu kada se putevi pretvore u labirint i vaše vozilo stane u nevolju, ne brinite! Naši timovi su spremani da vas izvuču iz tog haosa i vrati vam osmeh na lice i točkove na drum.

Nismo obična služba za Pomoć na Putu – mi smo saveznici putnika u nevolji. Naša misija je da vam pružimo sigurnost i olakšanje u trenucima kada vam je najpotrebnije.

Lista timova koja pokriva celi beograd i efikasno pruža pomoć u svakoj opštini na teritoriji beograda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *