Šlep Kombija

ŠLEP KOMBIJA

Pružamo brze, ljubazne i jeftin šelp kombija u Srbiji. Šlep kombija može biti vrlo zahtevan posao, naročito kada je potrebno šlepanje kombija sa teretom. Spremni smo da odgovorimo na sve hitne potrebe vašg kombija 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

  • Šlep Kombija za Prvu Pomoć
  • Šlep Dostavnog Kombija
  • Šlep Hladnjače
  • Šlep Putar Kombija
  • Šlep Putničkog Kombija
  • Šlep Van-a
slep-kombija
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila
slep kombija

ŠLEP SLUŽBA ZA KOMBIJE

Profesionalna usluga šlepanja kombija na bilo koju lokaciju u Beogradu ili celoj Srbiji. Ukoliko vas je kombi ostavio na putu ili je potrebno ga šlepati do servisa, naša profesionalna i brza usluga je tu za Vas.

Vaš transport možete rezervisati unapred, pozivom ili nam poslati zahtev.

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Šlep Kombija – Kako?

Na prvom mestu, šlepanje kombija se može obaviti pomoću sajle. Ovo je odličan način za šlepanje bilo koje vrste kombi vozila u slučaju da je kombi ostao zaglavljen na neprohodnom terenu. S druge strane, ovakav način šlepanja nije preporučljiv u slučaju kvara kombija na putu.

Kada je u pitanju šlep kombija –  obratite paznju na zakonsku regulativu  Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima,  od člana 69. do člana 76. koji se odnose na pravila vezana za šlep vozila u ovom slučaju Kamiona. 

Boljih načina za šlepanje kombi vozila je šlepanju uz pomoć rampe ili kolica. Sigurnost i bezbednosti koju pruža je na većem nivou nego putem sajle, ovaj način šlepanja kombi vozila je poželjan jer maksimalno sigurno uklanjanja vozila sa puta i njegovog prevoza do željene lokacije. Šlep vozilo, rampa i kombi vozilo, u ovom slučaju moraju biti postavljeni u istoj ravni. Nakon toga se prednji ili zadnji točkovi podižu u visini rampe i pričvršćuju sigurnosnim lancima i pojasevima. Ručna kočnica tada ne sme da bude aktivna odnosno podignuta, kako bi zadnji točkovi mogli slobodno da se kreću.

A dok je najbezbedniji način jeste podizanje celog kombi vozila na prikolicu šlep vozila. Naravno ovakav način zahteva dodatnu pripremu i malo duže traje nego prethodna dva ali ima više benefita. Kao i u prethodnom slučaju, kombi vozilo i sve njegove točkove treba čvrsto privezati bezbednosnim pojasevima i lancima. U ovom slučaju treba voditi računa da kombi vozilo bude ravnomerno raspoređeno na prikolici, kako ne bi došlo do prevrtanja.

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.

[blocksy_posts limit=”4″ has_pagination=”no”]