Šlep Služba Autoput Miloš Veliki – A2 Srbija

Naša šlep služba je specijalizovana za pružanje usluga šlepanja na autoputu Miloš Veliki – A2. Ako se nađete u nevolji na ovom prometnom autoputu, naš tim je tu da vam pruži brzu, profesionalnu i pouzdanu pomoć.

POGLEDAJ CENOVNIK

Autoput Miloš Veliki – A2: Bezbednost i Pouzdanost

Autoput Miloš Veliki – A2 predstavlja jedan od najmodernijih i najznačajnijih autoputeva u Srbiji, povezujući Beograd sa zapadnim delovima zemlje. Izgrađen je sa ciljem da omogući brži, sigurniji i efikasniji saobraćaj, čime doprinosi ekonomskom razvoju i boljoj povezanosti različitih regiona.

Međutim, čak i na najmodernijim putevima, nezgode i kvarovi su neizbežni. Kada se to dogodi, važno je imati pouzdanog partnera koji će vam pružiti neophodnu pomoć. Naša šlep služba je specijalizovana za intervencije na autoputu Miloš Veliki – A2, obezbeđujući vam siguran transport vašeg vozila do najbližeg servisa ili željene destinacije.

Šlep služba auto put Srbija
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila

Usluge koje pružamo na autoputu Miloš Veliki

Nudimo širok spektar usluga kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe u slučaju kvara ili nesreće:

  • Šlepanje vozila: Brza i efikasna usluga šlepanja za sve vrste vozila, od putničkih automobila do teretnih kamiona.
  • Pomoć na putu: Manji popravci na licu mesta, uključujući zamenu gume, punjenje akumulatora, i druge sitne kvarove.
  • 24/7 Dostupnost: Naša ekipa je dostupna non-stop, svih sedam dana u nedelji, kako biste uvek mogli računati na nas.
  • Brza reakcija: Razumemo koliko je važno brzo reagovati u hitnim situacijama, zato se trudimo da stignemo na vašu lokaciju u najkraćem mogućem roku.
  • Profesionalizam: Naš tim čine iskusni i obučeni profesionalci koji će vam pružiti najviši nivo usluge.

Zašto Odabrati Nas?

  • Iskustvo i pouzdanost: Dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga šlepanja i pomoći na putu.
  • Moderna oprema: Koristimo najnoviju tehnologiju i opremu kako bismo osigurali bezbedno i efikasno šlepanje vašeg vozila.
  • Korisnička podrška: Ljubazno i stručno osoblje koje je uvek spremno da vam pomogne i pruži sve potrebne informacije.
POGLEDAJ CENOVNIK

Cena Šlepa na autoputu Miloš Veliki

Naša šlep služba pruža pouzdane i brze usluge vuče vozila po pristupačnim cenama. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć na putu zbog kvara, nesreće ili drugog problema, naš iskusni tim je tu da vam pomogne 24/7. Cene se formiraju na osnovu vrste usluge, udaljenosti i vremena intervencije, a možete nas kontaktirati za tačnu ponudu. Osiguravamo vam sigurnu, efikasnu i profesionalnu uslugu vuče, kako biste što pre nastavili svoje putovanje. Hvala što birate nas!

Izračunaj cenu putarine na željenoj deonici


U padajućim menijima sa leve strane izaberite ulaznu i izlaznu naplatnu stranicu kako biste dobili cenu putarine na željenoj deonici izraženu u dinarima i evrima.

Upustvo:
Ukoliko je Vaša početna naplatna stanica Stara Pazova ili Šimanovci, tzv. čeona naplatna stanica, potrebno je da u padajućem meniju kao ulaznu naplatnu stanicu odaberete sledeće:

  • za n.s. Stara Pazova, birate Beograd
  • za n.s. Šimanovci birate Beograd
Ulazna stanica:
Izlazna naplatna stanica
Kategorija vozila

RSD


Ia

I

II

III

IV


OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Koja vozila prevozi Šlep Služba na autoputu Milos Veliki

Naša šlep služba na Miloš Veliki pruža sveobuhvatnu pomoć na putu duž svih glavnih autoputeva u Srbiji. Bilo da se suočavate sa manjim kvarom kao što je pražnjenje akumulatora ili izbušena guma, ili sa ozbiljnijom havarijom, možete se osloniti na nas za brzu i efikasnu pomoć.

Osim standardne pomoći na putu, nudimo i specijalizovane usluge:

Deonice na kojima Šlep Služba Autoputu Miloš Veliki pruža usluge:

Auto-put Miloš Veliki (A2) povezuje Beograd sa Čačkom i Požegom, prolazeći kroz značajne gradove i regije. Evo pregleda deonica na ovoj trasi:

Deonica Surčin—Obrenovac (17,6 km): Građena od 2017. do 2019. godine, uz učešće kompanije Kineske kompanije. Ova deonica predstavlja važnu vezu između A1 i A2, sa mostom preko Save i Kolubare.

Deonica Obrenovac—Ub (26,2 km): Završena 2019. godine, izgrađena od strane Shandong Hi-speed Group. Sadrži 14 mostova i petlju Ub.

Deonica Ub—Lajkovac (12,5 km): Prva završena deonica (2011-2014), izgrađena od Puteva Užice i Planuma. Na saobraćaju je od 2019. godine.

Deonica Lajkovac—Ljig (24 km): Izgradnja je trajala od 2014. do 2019. godine, uz učešće Shandong Hi-speed Group i beogradskog Energoprojekta. Sadrži tunel Brančići.

Deonica Ljig—Preljina (40,3 km): Prva deonica puštena u saobraćaj, izgrađena od strane AzVirt-a, otvorena 2016. godine.

Deonica Preljina—Požega (30,9 km): Izgradnja je započeta 2019. godine, podeljena je na tri poddeonice, a završetak se planira do juna 2024. godine, izgrađena od CCCC.

Auto-put Miloš Veliki je važna arterija za transport u Srbiji. Naša šlep služba vam stoji na raspolaganju 24/7 za brz i efikasan transport u slučaju kvara ili nesreće. Uz našu pomoć, vaše putovanje će uvek biti sigurno i bezbrižno.

Trenutno Stanje na autoputu Miloš Veliki u Srbiji

Trenutno stanje na autoputu Miloš Veliki u Srbiji zahteva dodatnu pažnju zbog radova na više deonica. Da biste izbegli zastoje i planirali putovanje, pogledajte mapu ispod teksta. Na mapi su označene sve trenutne lokacije radova, kao i alternativni pravci. Pre polaska proverite ažurirane informacije kako biste imali što bezbedniju i bržu vožnju.

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.