Šlep služba Savski venac

Šlep služba Savski venac

Šlep služba Savski venac ima povećan obim posla jer u poslednjih nekoliko godina, područje Savskog Venca doživljava ubrzan razvoj i izgradnju novih stambenih i poslovnih objekata.

Ovaj rast sa sobom nosi i povećanje broja vozila na putevima, što je ujedno povećalo i potražnju za pouzdanom i kvalitetnom šlep službom. Šlep Služba Savski Venac je tu da odgovori na ovu potražnju i pruži Vam brzu, efikasnu i profesionalnu pomoć u slučaju kvara na vozilu ili nezgode na putu.

Naš tim stručnjaka, dostupan 24/7, posvećen je tome da Vam pruži najbolje moguće iskustvo i da Vas što pre vratimo na put. Kontaktirajte nas i uverite se u našu posvećenost i predanost klijentima!

bulevar karalja aleksandra na zvezdari i šlep služba zvezdara na putu
ZAKAŽITE TERMIN

Šlep služba koja se brine o Vašem vozilu kao da je njihovo

Kada se suočite sa problemom na putu, želite da znate da će Vaše vozilo biti sigurno i tretirano sa pažnjom. Upravo to je ono što pruža Šlep služba Savski Venac – brigu o Vašem vozilu kao da je njihovo. Naš tim stručnih vozača i operatera obezbediće profesionalnu uslugu prevoza Vašeg vozila sa najvišim nivoom pažnje i sigurnosti.

Bez obzira na to da li se radi o manjem kvaru ili o potrebi za kompletnim prevozom vozila, možete biti sigurni da će Vaš auto biti u najboljim rukama. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, i mi ćemo se pobrinuti da Vaše vozilo stigne na odredište na vreme i bezbedno.

Naša pomoć je dostupna na svim lokacijama u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Samo nas pozovite, a mi ćemo izaći na teren u najkraćem mogućem roku.

Vaše vozilo je u sigurnim rukama uz Šlep Službu Savski Venac

Šlep Služba Savski Venac je tu da vam pruži pouzdan i bezbedan prevoz vozila sa kvarom na teritoriji Savskog Venca. Naša ekipa iskusnih vozača i mehaničara obezbeđuje da vaše vozilo bude sigurno tokom transporta. Bez obzira na to da li se vaš automobil pokvario u gradu ili na putu, možete računati na nas da vam pružimo brzu i efikasnu uslugu šlepanja.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet naših usluga.

ZAKAŽITE TERMIN

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Najbolja šlep služba za hitne intervencije na teritoriji Savskog Venca

Kada se nađete u nezgodnoj situaciji na putu, brza i efikasna pomoć je od ključnog značaja. Naša šlep služba je specijalizovana za hitne intervencije na teritoriji Savskog Venca i okolnih ulica. Bez obzira na to da li ste zaglavljeni na putu ili vam je vozilo pokvareno, naš tim stručnjaka će doći na mesto događaja u najkraćem mogućem roku kako bi vam pružio neophodnu pomoć. Kada je u pitanju hitna intervencija, brzina i pouzdanost su ključni faktori, zato nas pozovite u bilo koje doba dana ili noći, i naša šlep služba će biti tu da vam pomogne.

Neke od ulica na kojima nas možete svakodnevno sresti su:


 • neznanog junaka
 • Teodora drajzera
 • bulevar patrijaha pavla
 • bulevar vojvode putnika
 • bulevar vojvode mišića
 • bulevar vudro vilson
 • bulevar franše d`perea
 • savska ulica

slep-automobila-u-saobraćajnoj-nesreći

Usluga šlepanja za sva vrsta vozila na teritoriji Savskog Venca

Naša šlep služba na teritoriji Savskog Venca pruža uslugu šlepanja za sva vrsta vozila – od malih putničkih automobila do teških teretnih vozila. Bez obzira na veličinu i težinu vozila, naš tim stručnih vozača i mehaničara stoji vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

 • Šlepanje havarisanih-razlupanih vozila na Savskom Vencu
 • Šlepanje motora i skutera na Savskom Vencu
 • Šlepanje kombija na Savskom Vencu
 • Transport vangabaritnog tereta na Savskom Vencu

Pružamo vrhunske usluge šlepanja po pristupačnim cenama. Naši klijenti su uvek zadovoljni i sigurni na putu. Kontaktirajte nas na naš broj telefona i naša šlep služba će stići do vas u najkraćem mogućem roku.


POGLEDAJ CENOVNIK

Šlep služba Savski Venac za prevoz vozila visoke klase i luksuznih automobila

Sa velikim brojem luksuznih vozila na putevima, Savski Venac je postao poznat kao centar najekskluzivnijih automobila u Beogradu.

Naša šlep služba u Savskom Vencu se fokusira na pružanje usluga za prevoz vozila visoke klase i luksuznih automobila. Naš stručni tim poseduje sve potrebne veštine i znanje za prevoz ovih vrsta vozila, i koristi najmoderniju opremu i tehnologiju kako bi osigurali bezbedan i pouzdan prevoz vašeg automobila.

Bez obzira da li se radi o prevozu vozila do vaše garaže ili do bilo koje druge destinacije u zemlji, mi smo tu da se pobrinemo da vaš automobil bude sigurno prevezen. Uz našu šlep službu Savski Venac, možete biti sigurni da će vaš automobil biti tretiran sa pažnjom i poštovanjem koje zaslužuje.


OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.