O nama

Pužamo Vam podršku 00-24. Po dolasku na lokaciju bezbedno vršimo utovar vašeg vozila i prevozimo ga na lokaciju koju želite. Obavljamo šlepanje bez skrivenih troškova  i bez dodatnih naplata.

Predusretljiv tim, ekspeditivnost, dostupnost i fleksibilnost kao i dugovodišnje iskustvo su osnova našeg uspeha. Usluge Šlep službe Beograd su na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

ISKUSAN TIM

Možete nam poveriti vaše vozilo

10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila

Mi Ćemo Se Pobrinuti Za Sve Vaše Probleme Na Putu

Ako vam je potrebna pomoć na putu bilo kod saobraćajnog udesa ili kvara vozila, naša šlep služba će vam tu neprijatnu situaciju učiniti lakšom, jer ćemo brzo i povoljno prevesti vas i vaše vozilo do željene adrese.

Usluge auto šlepa podrazumevaju uklanjanje vozila koji na bilo koji način ometaju saobraćaj, na brz, bezbedan i efikasan način. Za auto šlep koristimo novu i kvalitetnu potrebnu opremu. Kvalitetan auto šlep podrazumeva brzi, bezbedan i pouzdan šlep vašeg vozila, čak i u najprometnijim ulicama u gradu.

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.

[blocksy_posts limit=”4″ has_pagination=”no”]

Pružamo Pouzdane Usluge Za Vas

Slep sluzba Beograd je firma koja se bavi prevozom automobila,kombija, motorcikla, masina i raznih drugih predmeta. Postojimo preko 10 godina, a na trzistu se izdvajamo po tacnoscu i pouzdanosti.

Na nas se mozete osloniti u bilo kom trenutku, nase usluge su Vam dostupne kako u Beogradu tako i u celoj Srbiji. Iza nas je ogromno iskustvo i volja da pomognemo svakom ko nas pozove. Mozemo odgovoriti na sve Vase zahteve i odmah krenuti po Vas. Na raspolaganju smo Vam 365 dana.

ŠLEP SLUŽBA BEOGRAD 24/7


Šlep Služba Beograd klijenti su dokaz našeg kvaliteta, zakaži termin za transport vozila ili nas kontaktiraj odmah za hitne slučajeve. Naša šlep služba Vam je dostupna 24h dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.