Šlep Automobila

ŠLEP AUTOMOBILA

Pružamo brze, ljubazne i jeftine usluge šlep automobila u Srbiji. Spremni smo da odgovorimo na sve hitne potrebe vašeg vozila 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

 • Šlep Limuzina
 • Šlep Hečbeka
 • Šlep Karavana
 • Šlep Kupea
 • Šlep Kabriloeta / Roadstera
 • Šlep Monovolumena
 • Šlep Džipa / SUVa
 • Šlep Pikapa
slep_automobila_beograd
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila
slep_beograd_automobil

ŠLEP SLUŽBA ZA AUTOMOBILE

Usluge šlep automobila podrazumevaju uklanjanje automobila koji na bilo koji način ometaju saobraćaj, na brz, bezbedan i efikasan način. Za auto šlep koristimo najsavremenije kamione, što nam olakšava snalaženje u gradskim gužvama. Kvalitetan šlep automobila podrazumeva brzu i pouzdanu uslugu šlepa, čak i u najprometnijim ulicama

Vršimo šlep autombila na servis, registraciju, od lokacije do lokacije možete rezervisati vaš termin unapred, pozivom ili nam poslati zahtev.

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Šlep Automobila u Saobrćajnoj Nesreći

Naša služba reaguje izuzetno brzo i otklanja sve vrste automobila koji sprečavaju kretanje u Saobraćaju. Ukoliko Vaš automobil nije u voznom stanju našom hitnom reakcijom odšlepaćemo Vaš automobil do željenog ili najbližeg automehaničara.

Zbog našeg dugogodišnjeg poslovanja možemo Vam preporučiti i odšlepati vaš automobil kod pouzdanih mehaničara.

U slučaju nesreće:

 1. U slučaju nastanka saobraćajne nezgode vozač je dužan da pre svega isključi motor svog vozila, kako bi smanjio rizik od nastanka požara ili eksplozije.
 2. Nakon toga treba da uključi sve pokazivače pravca, kako bi na najbrži i najbolji način obavestio ostale vozače o postojanju opasnosti na putu, na mestu nezgode.
 3. Pre napuštanja vozila vozač, odnosno učesnik saobrajćajne nezgode, mora da obuče svetloodbojni prsluk koji se po pravilu nalazi u vozilu „na dohvat ruke”.
 4. Bez izuzetka, odmah nakon saobraćajne nezgode mora se uvek obezbediti lice mesta i tako što će se postaviti sigurnosni trougao.
 5. Vozač, odnosno drugi učesnik saobraćajne nezgode dužan je da obavesti policiju (192), i  Hitnu pomoć (194). U obavezi je da ostane na mestu nezgode do dolaska policije i završetka uviđaja.

Ukoliko želite da znate kako da reagujete u sličnim situacijama pogledajte naš blog.

slep-automobila-u-saobraćajnoj-nesreći

Šlep Automobila po novom zakonu

Ukoliko vam se desi da ostanete na putu, ili se desi da nekome treba da budete od pomoći, nije na odmet da znate kako funkcioniše šlepanje automobila po novom zakonu. .

Za sve nedoumice u vezi zakonskih okvira za intervencije na putu možete nas kontaktirati putem telefona Stoijmo Vam na raspolaganju za sve vrste upita – bilo da se radi o nekoj informaciji ili o hitnoj intervenciji na putu. Odgovaramo u najkraćem roku.

Novine u zakonu

Kada je u pitanju šlep automobila – zakonska regulativa koju treba pogledati jeste Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima, i to od člana 69. do člana 76. koji se odnose na pravila vezana za šlep vozila. 

Kako biste znali da uvek pridržavate aktuelnih pravila, potrebno je da se osvrnete i radite šlep automobila po novom zakonu. Zapravo, reč je o istom zakonu sa izmenjenim merama i novim regulativama, koje treba pažljivo pratiti, kako biste na propisan način šlepali određeno vozilo.

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.

[blocksy_posts limit=”4″ has_pagination=”no”]