Dovoz Vozila iz Inostranstva

Želite da kupi vozilo iz inostranstva, ali je dovoz vozila iz inostranstva problem? Nema brige, naša profesionalna šlep služba je tu da vam pruži siguran i pouzdan transport vozila do Srbije. Bez obzira da li je reč o vozilu iz Hrvatske, Crne Gore, Nemačke, Austrije, Mađarske ili Slovenije, mi smo spremni da vam pomognemo.

Profesionalna šlep služba za Dovoz Vozila iz Inostranstva

Naša šlep vozila su opremljena najnovijom tehnologijom i naši iskusni vozači su obučeni da pažljivo prevezu vaše vozilo bez ikakvih oštećenja. Bez obzira na udaljenost ili zahtevnost puta, možete se osloniti na našu pouzdanu šlep službu.

Dok vi uživate u kupovini vozila u inostranstvu, mi ćemo se pobrinuti za sve logističke detalje. Nakon što obavimo siguran transport vašeg vozila do Srbije, možete nastaviti sa carinjenjem i registracijom, znajući da je vaše vozilo stiglo bezbedno i u pravom trenutku.

  • Dovoz Vozila iz Inostranstva – Šlep iz 🇭🇷 Hrvatske • do Srbije 🇷🇸
  • Dovoz Vozila iz Inostranstva – Šlep iz 🇲🇪 Crna Gore • do Srbije 🇷🇸
  • Dovoz Vozila iz Inostranstva – Šlep iz 🇩🇪 Nemačke • do Srbije 🇷🇸
  • Dovoz Vozila iz Inostranstva – Šlep iz 🇦🇹 Austrije • do Srbije 🇷🇸
  • Dovoz Vozila iz Inostranstva – Šlep iz 🇭🇺 Madjarske • do Srbije 🇷🇸
  • Dovoz Vozila iz Inostranstva – Šlep iz 🇸🇮 Slovenije • do Srbije 🇷🇸
slep_automobila_beograd
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila

Šlep Vozila od Granice do Beograda?

Da li ste samostalno kupili vozilo i dovezli ga do granice sa Srbijom? Sada se nalazite u dilemi kako dalje nastaviti put do Beograda?

Imamo rešenje za vas! Šlep Beograd pruža pouzdan i bezbedan transport vozila od granice do Beograda. Naša stručna ekipa će se brinuti o vašem vozilu i omogućiti vam siguran dolazak na željenu destinaciju. Neka šlepovanje vozila bude jednostavno i bez stresa uz pomoć šlep službe Beograd.

Šta nakon ulaska u Srbiju?

Kada ste završili sve formalnosti na carini i prešli granicu, postavlja se pitanje: da li nastaviti putovanje na sopstvenim točkovima ili angažovati profesionalnu šlep službu? U nekim situacijama, dobijanje probnih tablica bez uverenja o ispitivanju može biti izazovno. Agencija za bezbednost saobraćaja izdaje ovo uverenje tek nakon ovlašćenog pregleda vozila.

Uz privremene tablice koje ste dobili u zemlji gde ste kupili vozilo, takođe ste dobili i polisu osiguranja. Važno je napomenuti da ta polisa pokriva i Srbiju, koja je deo registarskog sistema oznaka. Međutim, postoji nedoumica da li naši državljani koji su kupili vozilo u inostranstvu imaju pravo da ga voze u Srbiji. Iako poseduju dokaz o kupovini i izdavanju probnih tablica na svoje ime, ovaj aspekt može predstavljati izazov.

Kakav je zakon za dovezena vozila iz inostranstva?

Član 273 Zakona o bezbednosti saobraćaja navodi da lica sa stalnim prebivalištem u Srbiji ne smeju upravljati vozilima registrovanim u inostranstvu na našim putevima. Izuzetak su oni koji imaju privremeno boravište u inostranstvu do 6 meseci, kao i članovi njihove uže porodice i lica koja upravljaju rent-a-car vozilima. Međutim, nema jasnih smernica za vozila koja su nedavno kupljena i privremeno registrovana.

U praksi, policajci na terenu često tumače da vožnja vozila registrovanog u inostranstvu predstavlja kršenje ovog propisa. Takođe, važno je imati na umu da je kazna za vožnju automobila registrovanog u inostranstvu u rasponu od 15.000 do 30.000 dinara.

Kako izbeći probleme sa inostranim tablicama.

U cilju izbegavanja potencijalnih problema i neugodnosti, predlažemo da se odlučite za pouzdan transport vozila od granice do Beograda uz pomoć profesionalne šlep službe Beograd. Naša stručna ekipa će se pobrinuti za bezbedan prevoz vašeg vozila do željene destinacije, pružajući vam mir i sigurnost tokom celog putovanja.

Neka vaše iskustvo dovoda vozila iz inostranstva bude bezbrižno i efikasno uz pomoć šlep službe Beograd.

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Dovoz vozila iz 🇲🇪 Crne Gore do Beograda.

Naša profesionalna šlep služba će preuzeti Vaše vozilo iz Crne Gore i sigurno ga transportovati kroz slikovite crnogorske pejzaže, preći granicu kod graničnog prelaza Đurđevića Tara i zaputiti se ka Beogradu, prolazeći kroz gradove kao što su Nikšić, Podgorica i Požega.

Dovoz vozila iz 🇦🇹 Austrije do Beograda.

Kada je u pitanju dovod vozila iz Austrije do Beograda, naša profesionalna šlep služba će obezbediti siguran i pouzdan transport. Po preuzimanju vozila u Austriji, ruta će obuhvatiti putovanje kroz prelepe austrijske predele, prelazak granice kod graničnih prelaza Nickelsdorf ili Šid, te vožnju kroz srpske puteve kroz gradove poput Novog Sada, Subotice i Beograda. Vaše vozilo će biti pažljivo transportovano do odredišta, pružajući Vam mir i bezbrižnost tokom celog procesa prevoza.

Dovoz vozila iz 🇩🇪 Nemačke do Beograda.

Kada se odlučite za našu šlep službu za transport vozila iz Nemačke do Beograda, možete očekivati efikasno putovanje. Nakon preuzimanja vozila u Nemačkoj, ruta će uključivati vožnju kroz nemačke autoputeve kao što su A3 i A2, prelazak granice sa Austrijom ili Mađarskom kod graničnih prelaza Suben ili Hegyeshalom i nastavak puta kroz Srbiju kroz gradove poput Novog Sada, Subotice i Beograda.

Dovoz vozila iz 🇸🇮 Slovenije do Beograda.

Naša iskusna šlep služba će preuzeti Vaše vozilo u Sloveniji i voditi ga kroz slikovite slovenačke predele. Nakon prelaska granice kod graničnog prelaza Bregana, ruta će se nastaviti kroz Srbiju, prolazeći kroz gradove poput Ljubljane, Maribora, Niša i Beograda.

Dovoz vozila iz 🇭🇺 Mađarske do Beograda.

Kada se Vaše vozilo nalazi u Mađarskoj, naša profesionalna šlep služba će preuzeti kontrolu i transportovati ga do Beograda. Ruta će obuhvatiti putovanje kroz živopisne mađarske gradove poput Budimpešte, prelazak granice sa Srbijom kod graničnih prelaza Horgoš ili Kelebija, te vožnju kroz srpske puteve kako bismo sigurno dostavili Vaše vozilo na odredište.

Dovoz vozila iz 🇭🇷 Hrvatske do Beograda.

Naša profesionalna šlep služba će preuzeti Vaše vozilo iz Crne Gore i sigurno ga transportovati kroz slikovite crnogorske pejzaže, preći granicu kod graničnog prelaza Đurđevića Tara i zaputiti se ka Beogradu, prolazeći kroz gradove kao što su Nikšić, Podgorica i Požega.

Koliko košta dovesti vozilo iz inostranstva sa šlep službom?

Cena transporta vozila iz inostranstva sa šlep službom zavisi od različitih faktora. Glavni faktori koji utiču na cenu su udaljenost od početne do krajnje destinacije i cena po započetom kilometru. Naša šlep služba pruža transparentne informacije o cenama i tačno procenjuje troškove transporta.

Važno je napomenuti da troškovi putarine, vinjeta i ostali slični putni troškovi snose kupci. Ovi troškovi mogu varirati u zavisnosti od putne rute i države u kojoj se obavlja transport vozila.

Naša profesionalna šlep služba pruža konkurentne cene i visok kvalitet usluge. Uvek smo posvećeni obezbeđivanju sigurnog i pouzdanog transporta vašeg vozila, pružajući vam mir i bezbrižnost tokom celog procesa.

Za tačnu procenu troškova transporta vozila iz inostranstva, slobodno nas kontaktirajte i naš tim će vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.

[blocksy_posts limit=”4″ has_pagination=”no”]