Šlep služba Novi Beograd

Šlep služba Novi Beograd

Šlep služba Novi Beograd je jedna od najpouzdanijih šlep službi u Beogradu, koja pruža usluge prevoza vozila u Novom Beogradu a tu spadaju i svi Blokovi NBG-a.

Naša šlep služba na Novom Beogradu se ponosi visokom kvalitetom usluge i konkurentnim cenama. Naš cilj je da našim klijentima pružimo najbolje moguće iskustvo i da im pomognemo da bezbedno prevezu svoje vozilo na željenu lokaciju.

slep_automobila_beograd

Kakvi su problemi na ulicama Novog Beograda?

Novi Beograd je jedna od retkih opština u Beogradu koja ima svoju upravu za saobraćaj. Uprava za saobraćaj opštine Novi Beograd zadužena je za planiranje, koordinaciju i nadzor nad saobraćajem na teritoriji opštine.

Prema podacima iz 2020. godine, najčešći uzrok saobraćajnih nesreća na Novom Beogradu je nepropisno korišćenje mobilnog telefona za vreme vožnje.

U cilju smanjenja broja saobraćajnih nesreća, opština Novi Beograd je uvela niz mera, poput postavljanja video nadzora na rizičnim lokacijama i organizovanja kampanja za podizanje svesti o važnosti bezbedne vožnje.

Uloga šlep službe Novi Beograd u saobraćajnim nesrećama.

Kada dođe do saobraćajne nesreće, jedna od najčešćih situacija je da vozilo ne može da se vozi dalje. U takvim slučajevima, potrebno je pozvati šlep službu kako bi se vozilo prevezlo do servisa, a upravo u tim situacijama šlep vozila igraju ključnu ulogu.

Nakon saobraćajne nesreće, šlep služba Novi Beograd pruža brzu i efikasnu uslugu prevoza vozila do odredišta po izboru klijenta.

Kada se radi o prevozu oštećenih vozila, šlep služba Novi Beograd ima specijalizovane kamione koji su opremljeni za siguran transport oštećenih vozila. Kamioni su opremljeni posebnom opremom koja sprečava dalje oštećenje vozila tokom transporta, a osoblje šlep službe ima iskustvo u rukovanju oštećenim vozilima.

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Nema panike ako ste zaglavljeni na putu – naša šlep služba je tu da vam pomogne!

Zaglavili ste se na putu? Ne brinite, naša šlep služba je tu da vam pritekne u pomoć! Bez obzira na to gde se nalazite i koji je uzrok problema, naša pouzdana ekipa će brzo i sigurno prevesti vaše vozilo do željenog odredišta.

Ovu su neke od najprometnijih ulica na Novom Beogradu na kojima naša služba često ima intervencije:


  • Bulevar Mihajla Pupina
  • Bulevar Zorana Đinđića
  • Bulevar Arsenija Čarnojevića
  • Bulevar umetnosti
  • Jurija Gagarina
  • Gandijeva
  • Antifašističke borbe
  • Narodnih heroja

Mi koristimo i vas Savetujemo korišćenje aplikacija za praćenje saobraćaja kako bi se izbegle gužve i planirao najefikasniji put.


slep-automobila-u-saobraćajnoj-nesreći

Potrebna pomoć na Novom Beogradu? Mi smo vaš prvi kontakt za rešavanje problema!

Naša ekipa je spremna da reaguje u najkraćem roku kako biste se što pre vratili svojim obavezama. Kada nam se obratite, ne samo da ćemo vam pružiti brzu i efikasnu uslugu, već ćemo se pobrinuti i za vašu bezbednost i udobnost tokom celog procesa. Bez obzira da li se radi o kvaru na vozilu, nezgodnom parkiranju, ili drugim problemima, naša šlep služba je tu da pruži najbolju moguću uslugu šlepanja.

Na novom beogradu najtražanije usluge su:

Mi smo vaš prvi kontakt za šlep vozila na Novom Beogradu, i garantujemo da ćemo pronaći najbolje rešenje za vašu situaciju. Kontaktirajte nas odmah i pustite nas da se pobrinemo za vašu bezbednost i komfor!


Šlep služba dostupna 24/7 u svim delovima Novog Beograda, uključujući Blokove i Bežanijsku kosu.

Spremni smo da izadjemo u susret na veliki broj lokacija u svakom trenutku to uključuje, ali nije ograničeno na: blokove u blizini Ušća, blokove u blizini Arene, blokove oko Savskog trga, blokove oko hotela “Jugoslavija”, i slično. Bez obzira u kom bloku se nalazite, mi pokrivamo sve blokove na Novom Beogradu, takodje smo spremni da posašljemo ekipu na Bežanijsku kosu kako bi vam priskočili u nevolji.

Bez obzira da li se radi o manjem ili ozbiljnijem problemu, mi smo tu da vam pružimo uslugu šlepanja u najkraćem roku. Naš tim će stići na vašu lokaciju za 20-35 minuta nakon vašeg poziva, spreman da vam pruži brzu, sigurnu i pouzdanu uslugu.

Šlep služba Novi Beograd je 24 sata tu za vas, bez obzira na stanje puteva, naćićemo način da što pre stignemo do vas.


OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.

[blocksy_posts limit=”4″ has_pagination=”no”]