Šlep Tereta

ŠLEP TERETA

Pružamo brze, ljubazne i jeftin šlep tereta u Srbiji. Spremni smo da odgovorimo na sve hitne potrebe vaših kontenjera i ostalog materijala 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

  • Građevinski Kontenjera
  • Najrazličitiji opremu i mašine velikih gabarita
  • Silosi, boilers, drives
  • Concrete and metal structures or parts thereof
  • Razna priključna i radna vozila i oprema
  • Havarisana vozila
slep tereta
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila
slepanje tereta

ŠLEP SLUŽBA ZA TERET

Transport vangabaritnog tereta od bilo koje lokcije u Srbiji do gradilišta, ili neke druge lokacije na brz, bezbedan i efikasan način. Za transport koristimo najsavremenije kamione, što nam olakšava snalaženje u gradskim gužvama kaoi brzu i pouzdanu uslugu prevoza. Transport vangabaritnog tereta podleže određenim zakonskim ograničenjima, koja se odnose na same dimenzije tereta, način na koji se teret sme prevoziti, transportnu relaciju kojom se vozilo kreće, kao i doba dana kada je dozvoljeno vršiti transport.

Vaš transport možete rezervisati unapred, pozivom ili nam poslati zahtev.

Šlep Tereta

Šlepanje tereta, prevashodno vangabaritnog tereta moze biti vrlo opasno ako nemate iskustva sa slepanjem i pravilo postavljenjem kao i obezbedjivanje tog tereta na samu mašinu koja šlepa tadi objekat. Zato je jako bitno da potražite pomoć od šlep službe da taj posao uradi za Vas, jer na taj način, vi ne štitite samo sebe od potencijalnih problema, već pre svega i sve ostale učesnike u saobraćaju. Kada je u pitanju šlep tereta–  obratite paznju na zakonsku regulativu  Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima,  od člana 69. do člana 76. koji se odnose na pravila vezana za šlep vozila u ovom slučaju tereta. 

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.