Šlep Služba – Autoput A1 – Horgoš–Preševo (584 km)

Šlep Služba – Autoput A1, poznat i kao Autoput Horgoš – Preševo, najduži je autoput u Srbiji, protežući se impresivnih 587 kilometara. Ovaj ključni koridor povezuje Mađarsku sa Novim Sadom, glavnim gradom Beogradom, Nišom, Leskovcem i Vranjem, završavajući na granici sa Sjevernom Makedonijom. Kao deo evropskih puteva klase A, Autoput A1 predstavlja vitalnu vezu u mreži evropskih saobraćajnica E70, E75 i E80, povezujući zapadnu Evropu sa jugoistočnim delom kontinenta.

POGLEDAJ CENOVNIK

Šlep Služba na Autoputu A1: Vaša Sigurnost je Naš Prioritet

Vožnja autoputem A1 može biti pravi užitak, ali nezgode i kvarovi su nepredvidivi događaji koji mogu zadesiti svakog vozača. Kada se takve situacije dogode, važno je imati pouzdanog partnera na kojeg možete računati. Naša šlep služba je dostupna 24/7, spremna da vam pruži brzu i efikasnu pomoć u slučaju nezgode ili kvara na bilo kojem delu autoputa A1.

Naša Usluga na Autoputu A1:

 • Brza Intervencija: Naša ekipa je uvek spremna da brzo reaguje, bilo da ste blizu Beograda ili na krajnjem jugu kod Vranja.
 • Profesionalna Oprema: Koristimo najmoderniju opremu za šlepanje i popravke, osiguravajući da vaš automobil bude bezbedno prevezen do željene lokacije.
 • Iskusni Tim: Naši tehničari su visoko obučeni i iskusni, sposobni da reše širok spektar problema na licu mesta.
 • Pristupačne Cene: Nudimo konkurentne cene i transparentne uslove, tako da znate šta možete očekivati bez skrivenih troškova.
Šlep služba auto put Srbija
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila

Hitna intervencija na Autoputu A1 – Kako Nas Kontaktirati:

U slučaju kvara ili nezgode, odmah nas pozovete. Naš tim je dostupan 24/7 i uvek spreman da vam pruži potrebne informacije i uputstva. Vaša bezbednost i udobnost su nam na prvom mestu, i tu smo da osiguramo da se vaš put Autoputem A1 nastavi i da bude što sigurniji i prijatniji.

Pozovite nas odmah na 066 208 800 i osigurajte sebi mirnu vožnju uz podršku naše šlep službe!

Uz našu pomoć, možete biti sigurni da će svaki problem na putu biti brzo i efikasno rešen. Bez obzira na to gde se nalazite na autoputu A1, naša šlep služba je tu da vam pomogne i vrati vas na put što je pre moguće.

POGLEDAJ CENOVNIK

Najviše Intervencija i Crne Tačke na Autoputu A1

Iako su autoputevi Beograd – Niš i Beograd – Subotica među najbolje izgrađenim i najkvalitetnijim deonicama u Srbiji, upravo na ovim putnim pravcima beležimo najviše intervencija zbog nezgoda i kvarova. Sa povećanim saobraćajem dolazi i veći rizik od nesreća, a neke deonice su posebno prepoznate kao “crne tačke” gde je učestalost nezgoda visoka.

Autoput A1 Beograd – Subotica

 1. Deonica Feketić do petlje Bačka Topola:
  • Ova deonica je poznata po velikom broju intervencija zbog učestalih saobraćajnih nezgoda, naročito tokom zimskih meseci kada su uslovi vožnje teži.
 2. Deonica Beška do petlje Inđija:
  • Ovaj deo puta beleži značajan broj nesreća, često uzrokovanih brzinom i gužvama, naročito u letnjim mesecima kada je saobraćaj pojačan.

Autoput A1 Beograd – Šid

 1. Deonica od naplatne rampe Šimanovci do petlje Pećinci:
  • Ova deonica je česta lokacija za nezgode, gde vozači često precenjuju brzinu i ne prilagođavaju vožnju uslovima na putu.

Autoput A1 Beograd – Niš

 1. Od petlje Vodanj do petlje Velika Plana:
  • Na ovoj deonici često dolazi do nesreća zbog nepažnje vozača i neadekvatnog odstojanja između vozila.
 2. Od petlje Batočina do petlje Jagodina:
  • Ovaj segment puta je poznat po velikom broju intervencija, naročito u uslovima smanjene vidljivosti i mokrog kolovoza.
 3. Od petlje Ćuprija do petlje Paraćin:
  • Ova deonica beleži povećan broj nezgoda zbog gustog saobraćaja i nepreglednih krivina koje vozači često nepropisno prelaze.

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Koja vozila prevozi Šlep Služba na Autoputu A1 u Srbiji

Naša šlep služba na Autoputu A1 pruža sveobuhvatnu pomoć na putu duž svih glavnih autoputeva u Srbiji. Bilo da se suočavate sa manjim kvarom kao što je pražnjenje akumulatora ili izbušena guma, ili sa ozbiljnijom havarijom, možete se osloniti na nas za brzu i efikasnu pomoć.

Osim standardne pomoći na putu, nudimo i specijalizovane usluge:

Trenutno Stanje na Autoputu A1 u Srbiji

Trenutno stanje na autoputu A1 u Srbiji zahteva dodatnu pažnju zbog radova na više deonica. Da biste izbegli zastoje i planirali putovanje, pogledajte mapu ispod teksta. Na mapi su označene sve trenutne lokacije radova, kao i alternativni pravci. Pre polaska proverite ažurirane informacije kako biste imali što bezbedniju i bržu vožnju.

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.