Šlep Služba Autoput A4 Niš–Dimitrovgrad

Ako vam je potrebna pouzdana šlep služba autoput A4 Niš–Dimitrovgrad, na pravom ste mestu. Naša stručna ekipa je tu da vam pomogne u svim situacijama na putu, bilo da vam je potrebna hitna pomoć, prevoz vozila ili neka druga vrsta intervencije na samom vozilu.

POGLEDAJ CENOVNIK

Najbolja Šlep Služba autoput A4 Niš–Dimitrovgrad

Imamo moderne i pouzdane kamione i opremu za šlepanje, tako da možete biti sigurni da će vaše vozilo biti prevezeno sigurno i efikasno. Naša ekipa je dostupna 24/7 i uvek spremna da odgovori na vaše pozive.

Informacije o autoputu A4 Niš–Dimitrovgrad

Državni put prvog A reda A4 je ključna saobraćajnica u istočnom delu Srbije, povezujući Niš sa Bugarskom. Put je dugačak 106 kilometara i deo je evropskog puta E80 i panevropskog koridora X. Autoput prolazi kroz raznovrsne pejzaže, uključujući ravnice, klisure i planinske terene.

Izgradnja autoputa je započeta 1990. godine, a završetak radova na poslednjoj deonici obeležen je 2019. godine. Put ima po dve kolovozne trake u svakom smeru, sa dodatnim trakama za spora vozila na usponima, što obezbeđuje siguran i efikasan saobraćaj.

Šlep služba auto put Srbija
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila

Pouzdana Pomoć na autoputu A4: Vaš Partner u Nevolji

Naša šlep služba na deonici autoputa A4 između Niša i Dimitrovgrada pruža sveobuhvatnu pomoć u svim situacijama na putu. Bez obzira na to da li imate manji problem, kao što je prazan akumulator ili probušena guma, ili ozbiljniji kvar, možete se osloniti na nas za brzu i efikasnu pomoć.

Pored osnovnih usluga pomoći na putu, nudimo i specijalizovane usluge za različite vrste vozila:

  • Šlep motora: Bez obzira na vašu lokaciju na autoputu, vaša dva točka su u sigurnim rukama.
  • Šlep havarisanog vozila: Brzo i bezbedno prebacivanje havarisanih vozila na željenu destinaciju.
  • Šlep kombija: Efikasna i pouzdana usluga šlepanja kombija, bez obzira na situaciju.
  • Šlep automobila: Pouzdano i sigurno šlepanje automobila, uz osiguranje da će vaše vozilo biti prebačeno bez ikakvih problema.

Naša posvećenost vašoj sigurnosti i zadovoljstvu garantuje vrhunsku uslugu svaki put kada vam je potrebna pomoć na putu. Bilo da je u pitanju kratka intervencija ili dug put, tu smo da vam pružimo potrebnu podršku i osiguramo bezbednu vožnju.

Cenovnik Šlep Službe Autoput A4 Niš–Dimitrovgrad

Pružamo brzu i pouzdanu uslugu šlepanja različitih vrsta vozila na autoputu. Naša šlep služba funkcioniše na bazi pređenih kilometara u jednom pravcu.

Bez obzira na vremenske uslove, naš tim pruža svoj maksimum u najkraćem roku. Za specifične zahteve koji podrazumevaju dodatno vreme, potrebno je da nas kontaktirate radi dogovora.

Cena naših usluga na autoputu može varirati u zavisnosti od dodatnih zahteva. U slučaju dugoročne saradnje, cena može biti povoljnija, što će biti definisano dogovorom sa Vama. Za detaljnije informacije pogledajte cenovnik.

Pored usluga šlepanja na autoputu u Srbiji, nudimo i pomoć na putu u inostranstvu, gde se cena formira prema upitu i u dogovoru sa Vama.

Izračunaj cenu putarine na željenoj deonici


U padajućim menijima sa leve strane izaberite ulaznu i izlaznu naplatnu stranicu kako biste dobili cenu putarine na željenoj deonici izraženu u dinarima i evrima.

Upustvo:
Ukoliko je Vaša početna naplatna stanica Stara Pazova ili Šimanovci, tzv. čeona naplatna stanica, potrebno je da u padajućem meniju kao ulaznu naplatnu stanicu odaberete sledeće:

  • za n.s. Stara Pazova, birate Beograd
  • za n.s. Šimanovci birate Beograd
Ulazna stanica:
Izlazna naplatna stanica
Kategorija vozila

RSD


Ia

I

II

III

IV


OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Na kojim deonicama pružamo usluge: Šlep Služba Autoput A4 Niš–Dimitrovgrad

Autoput A4 Niš–Dimitrovgrad kroz Srbiju nije samo vitalna infrastrukturna veza, već i ključno mesto za pružanje pouzdanih šlep usluga. Ovaj projekat je od suštinskog značaja za ekonomski razvoj i povezanost regiona, pružajući efikasan transport putnika i robe širom zemlje. Uz šlep služba autoput A4 Niš–Dimitrovgrad, osiguravamo brzu i sigurnu pomoć na svim delovima ovog važnog koridora, čineći putovanje bezbrižnijim za sve vozače.

Autoput počinje kod mesta Trupale blizu Niša i putuje kroz raznolike pejzaže Srbije. Od ravničarskih predela oko Niša do Jelašničke klisure sa svojom karakterističnom crvenom bojom zemlje, autoput prolazi kroz naselja Jelašnica, Kunovica, Bancarevo, Glogovac, Špaj i Crvena Reka, gde ulazi u dolinu reke Nišave. Nastavlja se ka Beloj Palanci, prolazeći kroz mesto Kleče, sve do spajanja sa starom magistralnom trasom kod mesta Čiflik. Autoput nastavlja novom trasom do ulaza u Pirot, nakon čega ulazi u kotlinu sa tunelom “Sarlah” blizu grada Pirot. Nastavlja se paralelno sa starom magistralom sve do Dimitrovgrada, zaobilazeći ga sa severne strane. Nedaleko od mosta preko reke Nišave, kod mesta Gradište, autoput se spaja sa postojećom kratkom deonicom autoputa kod graničnog prelaza. Naša šlep služba je tu da pruži podršku vozačima na ovim raznovrsnim deonicama autoputa A4 Niš–Dimitrovgrad.

POGLEDAJ CENOVNIK

Trupale – Komren

Deonica Trupale—Komren, dužine 3 km, predstavlja početak važnog autoputa A4 koji povezuje Niš sa Dimitrovgradom. Izgrađena je 1990. godine i otvorena za saobraćaj 1992. godine. Ova deonica je ključna za lokalno stanovništvo i trgovinu, pružajući brzu i efikasnu vezu između ovih naselja

Komren — Prosek

Deonica Komren — Prosek, duga 15 km, izgrađena je od strane PzP Niš. Radovi su započeli 1997. godine, a deonica je otvorena za saobraćaj 2006. godine. Ova ruta ima ključnu ulogu u povezivanju južne Srbije sa centralnim regionima.

Prosek — Bancarevo

Deonica Prosek — Bancarevo, duga 9,2 km, izgrađena je od strane grčke kompanije Terna. Radovi su započeli 15. marta 2012. god

Crvena Reka — Čiflik

Deonica Crvena Reka — Čiflik, duga 12,7 km, izgrađena je od strane grčke kompanije Aktor. Radovi su započeli 10. oktobra 2011. godine, a deonica je otvorena za saobraćaj 13. jula 2017. godine. Ova ruta prolazi kroz slikovite krajeve Srbije, pružajući važan putni koridor.

Čiflik — Staničenje

Deonica Čiflik — Staničenje, duga 12,1 km, izgrađena je od strane španske kompanije Rubau. Radovi su započeli u septembru 2013. godine, a deonica je otvorena za saobraćaj 13. jula 2017. godine. Ova ruta prolazi kroz planinske predele, olakšavajući povezanost između lokalnih zajednica.

Bancarevo — Crvena Reka

Deonica Bancarevo — Crvena Reka, duga 12,5 km, izgrađena je od strane grčke kompanije Aktor. Radovi su započeli 15. marta 2012. godine, a deonica je otvorena za saobraćaj 9. novembra 2019. godine. Ova ruta predstavlja važan deo autoputa kroz istočnu Srbiju.

Staničenje — Pirot istok

Deonica Staničenje — Pirot istok, dužine 16,6 km, izgrađena je od strane grčke kompanije Aktor. Početak radova bio je u septembru 2013. godine, a deonica je puštena u saobraćaj fazno. Ova ruta predstavlja važan segment autoputa koji povezuje istočnu Srbiju.

Obilaznica Dimitrovgrad

Obilaznica Dimitrovgrad, duga 8,6 km, predstavlja ključni deo modernizacije saobraćajne infrastrukture. Počevši sa austrijskom kompanijom Alpine, završena je pod vođstvom grčke kompanije Aktor. Puštena je u saobraćaj 25. juna 2018. godine, omogućavajući efikasnije putovanje oko grada Dimitrovgrad.

Trenutno stanje na autoputu A4 Niš–Dimitrovgrad

Trenutna situacija na autoputu A4 Niš–Dimitrovgrad u Srbiji zahteva dodatnu pažnju zbog radova na više deonica. Radi izbegavanja mogućih zastoja i efikasnog planiranja putovanja, molimo vas da pogledate mapu ispod kako biste videli sve trenutne lokacije radova i alternativne pravce. Pre polaska, preporučujemo da proverite ažurirane informacije radi bezbednije i efikasnije vožnje.

Stanje na graničnom prelazu Gradina

Putujete na more i izlazite iz Srbije, nastavljajući put ka Bugarskoj, preporučujemo da proverite trenutno stanje na graničnom prelazu Gradina. Kliknite ovde da vidite kamere i budete informisani o uslovima na putu.

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.