Šlep Motora

ŠLEP MOTORA

Naša firma je ponosna na svoje kamione namenjene za šlepanje motora. Bezbednost i efikasnost su naš prioritet. Naša usluga omogućava transport do tri motora u jednom putovanju. Ne samo da pokrivamo teritoriju Beograda, već i celu Srbiju. Pouzdano i bezbedno prenosimo vaše vredne motore na željenu destinaciju.

  • Šlep Skutera
  • Šlep Choppera
  • Šlep Električnog Motocikla
  • Šlep Cross – Enduro Motora
  • Šlep Moped-a
  • Šlep Oldtimer-a
  • Šlep za Motorne Sanke
  • Šlep za Mini bike (pocekt bike)
šlep motora u beogradu po noči
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila
Slep Kamiona

ŠLEP MOTORA U BEOGRADU

Ukoliko imate poteškoća prilikom šlepanja vašeg dvotočkaša, ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo na jedinstven način. Naša specijalizovana usluga šlepovanja motora i šlep skutera pruža vam unikatno rešenje.

Naša prikolica za šlep motora ima kapacitet da bezbedno preveze do 3 motora istovremeno. 

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Rešenje za havarisan motor: Ekspresno šlepanje uz vrhunsku uslugu

Kada se suočite s havarijom svog motora, mi smo tu da vam pružimo brzo i efikasno rešenje. Naša usluga ekspresnog šlepanja havarisanog motora uz vrhunsku uslugu obezbeđuje da se vaš motor bezbedno preveze do željene destinacije.

Sa našim ekspresnim šlepom, možete biti sigurni da će vaš havarisan motor biti tretiran s najvećom pažnjom i profesionalnošću. Uglavnom havarisan motor se polaže, pritom pričvrsti uz pomoć specijalnih užadi, i onda transportuje. Naša specijalizovana oprema za šlepanje motora omogućava siguran i bezbedan transport, bez dodatnog oštećenja.

3 puta veća efikasnost: Simultano šlepovanje 3 dvotočkaša – Tri motora JEDAN Šlep


Uz našu uslugu šlepovanja, postižemo trostruko veću efikasnost. Simultano šlepovanje 3 dvotočkaša omogućava nam da u jednom putu prevezemo tri motora, pružajući vam brzo i efikasno rešenje.

Naša posebna sposobnost da šlepujemo tri motora istovremeno osigurava optimalnu iskorišćenost resursa i smanjuje vreme potrebno za transport. Ovaj koncept jedinstvenog “Tri motora JEDAN Šlep” pruža vam praktičnost i ekonomičnost.

Rešenje za transport neregistrovanog motora

Kada je u pitanju transport neregistrovanog motora, mi pružamo rešenje koje vam je potrebno. Bez obzira na to da li je u pitanju nedostatak registracije ili neki drugi razlog, možete se osloniti na nas da obezbedimo siguran i pouzdan transport vašeg motora do željenog odredišta.

Po zankonu o Saobraćaju nije vam dozvoljeo da vrište vuču motora, kazne su drastično viske a pritom postoje velike šanse za nezgodu na putu. Zato ukoliko vaš ljubimc na dva točka nije registrovan obratite nam se nama a mi vam garantujemo sigurnost vašeg ljubimca i znato manju cenu od kazne. 

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.