Šlep Služba Autoput Srbija

Šlep Služba Autoput Srbija je prisutna na svim auto putevima u Srbiji. Naša šlep služba pruža brzu i efikasnu pomoć vozačima u nevolji, obezbeđujući bezbednost i sigurnost na putevima. U nastavku možete pronaći informacije o glavnim auto putevima u Srbiji i našim uslugama na njima.

POGLEDAJ CENOVNIK

Šlep Služna na
Autoputu

Ukoliko vam se dogodi kvar ili nezgoda na auto putu, naša šlep služba je tu da vam pruži brzu i pouzdanu pomoć. Pokrivamo sve auto puteve u Srbiji, pružajući vam sigurnost i mir tokom putovanja. Bez obzira da li vam je potrebna pomoć u hitnim situacijama, šlepanje vozila ili popravka na licu mesta, naši iskusni timovi su spremni da odgovore na vaše potrebe 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Naše usluge obuhvataju različite vrste pomoći, uključujući uklanjanje vozila sa puta, popravke manjih kvarova na licu mesta, kao i prevoz do najbližeg servisa. Nastojimo da vam obezbedimo najkvalitetniju uslugu kako biste se što pre vratili na put.

Šlep služba auto put Srbija
10+
Godine Iskustva
3+
Broj Naših Vozila
20
Vreme Dolaska
1000+
Odšlepanih Vozila

Šlep Služba – Autoput Horgoš–Preševo (584 km)

Autoput Horgoš–Preševo proteže se od severne granice Srbije sa Mađarskom do južne granice sa Severnom Makedonijom. Ova ključna saobraćajnica povezuje Horgoš, Novi Sad, Beograd, Niš i Preševo, čineći je najvažnijim auto putem u Srbiji. Naša šlep služba je dostupna duž čitave trase ovog autoputa, pružajući pomoć u slučaju kvarova, nesreća ili bilo koje druge hitne situacije.

Šlep Služba – Autoput Beograd–Boljare (258 km)

Autoput Beograd–Boljare povezuje glavni grad Srbije sa crnogorskom granicom. Ova ruta prolazi kroz Ljig, Čačak, Požegu i Sjenicu, sve do Boljara. Naša šlep služba je na raspolaganju duž celog autoputa, obezbeđujući vozačima pomoć i bezbednost na ovom značajnom pravcu.

Šlep Služba – Autoput Batrovci–Beograd (94 km)

Autoput Batrovci–Beograd povezuje zapadnu granicu Srbije sa Hrvatskom sa glavnim gradom, Beogradom. Trasa prolazi kroz Sremsku Mitrovicu i Rumu. Naša šlep služba pokriva ceo ovaj auto put, spremna da odgovori na sve hitne situacije sa kojima se vozači mogu suočiti.

Šlep Služba – Autoput Niš–Dimitrovgrad (109 km)

Autoput Niš–Dimitrovgrad povezuje centralnu Srbiju sa granicom Bugarske. Ova trasa prolazi kroz Pirot i Dimitrovgrad, završavajući se na graničnom prelazu Gradina. Naša šlep služba je dostupna duž čitave trase, obezbeđujući bezbednost i pomoć vozačima na ovom međunarodnom pravcu.

Šlep Služba – Autoput Pojate–Preljina (110 km)

Autoput Pojate–Preljina povezuje centralni deo Srbije, prolazeći kroz Kraljevo i Kruševac. Ovaj auto put je važan za regionalni saobraćaj i povezanost centralnih gradova. Naša šlep služba je spremna da pruži pomoć duž celog autoputa, garantujući sigurnost i brzo rešenje problema na putu.

Šlep Služba – Autoput Ruma–Šabac (24,6 km)

Autoput Ruma–Šabac je kraća, ali značajna trasa koja povezuje Rumu i Šabac. Naša šlep služba je dostupna duž celog puta, obezbeđujući vozačima pomoć u slučaju kvarova ili nesreća na ovoj ruti.

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Usluge Šlep Službe na Autoputevima Srbije

Šlep služba Auto Put Srbija pruža sve vrste pomoći na putu duž svih glavnih auto puteva u zemlji. Bilo da ste doživeli manji kvar poput pražnjenja akumulatora ili izbušene gume, ili ozbiljniju havariju, možete nas kontaktirati za brzu i efikasnu pomoć.

Osim standardne pomoći na putu, nudimo i specijalizovane usluge:

Pomoć Na Putu

Pomoć na putu je vitalna usluga koja pruža hitnu asistenciju vozačima čija su vozila doživela kvar ili saobraćajnu nezgodu. Iako niko ne želi da razmišlja o mogućnosti kvara ili nezgode, važno je biti unapred pripremljen. Informisanje o najboljim opcijama za asistenciju može vam značajno olakšati situaciju kada je najpotrebnije.

Naša šlep služba je strateški smeštena blizu auto-puta u Beogradu, što nam omogućava da brzo reagujemo i pružimo pomoć na putu, bilo da ste u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije, ili čak u inostranstvu.

Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, i pružamo usluge kako pravnim tako i fizičkim licima. Bilo da se radi o manjem kvaru ili ozbiljnijoj havariji, mi smo tu da vam pomognemo. Osim toga, nudimo prevoz lakog i teškog tereta, kao i otkup vozila, što može biti korisno ukoliko se vozilo nakon saobraćajne nesreće ne isplati popravljati.

Svesni smo koliko stresa može izazvati situacija u kojoj vozilo nije u funkciji. Smatramo da nijedan učesnik u saobraćaju ne zaslužuje osećaj nemoći. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete na 066 208 800, i stižemo do vas!

POGLEDAJ CENOVNIK

OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.