Šlep služba Julino brdo

Šlep služba Julino brdo

Šlep služba Julino brdo je vaša pouzdana pomoć na putevima Beograda i okoline. Naša šlep vozila su opremljena najsavremenijom opremom i vrhunskom mehanikom, što nam omogućava da pružimo visokokvalitetnu uslugu šlepanja vozila. Bez obzira na to da li ste doživeli nezgodu ili imate problem sa vozilom koje ne može da se pokrene, naša ekipa će brzo i efikasno stići na mesto događaja i pružiti vam stručnu pomoć.

slep_automobila_beograd
ZAKAŽITE TERMIN

Problemi na putu? Nema problema! Pozovite Šlep službu Julino brdo

Naselje Julino brdo nalazi se u Beogradu, glavnom gradu Srbije, na opštini Čukarica. Nalazi se između Čukaričke padine na severu, Žarkova na jugu, Banovog brda na istoku i Makiša na zapadu. Ulice koje okružuju ovo naselje su Petar Lubarda, Toma Maretić, Katarina Bogdanović, Poručnik Spasić, Maser i Jurica Ribara. Julino brdo je poznato po svojih 15 solitera, a najviši od njih ima 18 spratova. Jedno je od prepoznatljivih gradskih naselja u Beogradu, koje ima svoj jedinstven karakter i značajnu ulogu u urbanoj kulturi ovog kraja.

Ukoliko prolazite kroz Julino Brdo i dogode vam se nepredviđene situacije na putu. Bez obzira na to radi li se o probušenoj gumi, praznoj bateriji ili drugom problemu s vozilom, Šlep služba Julino brdo je tu da vam pomogne. Naša služba je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tako da možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti pomoć kad vam treba. Naš tim stručnjaka brzo će doći na mesto događaja i pružiti vam brzu i učinkovitu pomoć. Tako da, ako se ikada nađete u nevolji na putu, nemojte se brinuti – jednostavno pozovite Šlep službu Julino brdo i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

ZAKAŽITE TERMIN

OCENITE
ŠLEP SLUŽBU

Ne postoji ulica u Julinom brdu koju naša Šlep služba ne prolazi

Naša Šlep služba Julino brdo može da stigne do vas bez obzira na to u kojoj ulici se nalazite.

Ne postoji ulica u Julinom brdu koju naša Šlep služba ne prolazi. Naši vozači su veoma vešti i upoznati sa svim ulicama u ovom kraju, tako da nećete imati problema da nas pronađete i pozovete u pomoć. Bez obzira na to da li se vaš automobil pokvario u uskoj ulici ili na neravnom terenu, možete se osloniti na nas da brzo i efikasno rešimo vaš problem.


  • poručnika spasića i mašere
  • marine veličković
  • požeška
  • trgovačka
  • petra lubarde
  • milorada jovanovića

slep-automobila-u-saobraćajnoj-nesreći

Uvek spremni za akciju: Šlep služba Julino brdo dostupna 24/7

Da li ste ikada bili zaglavljeni na putu usred noći? Ili ste ikada morali da čekate satima na nekom pustom putu dok vas neko ne spase? Ne brinite prijatelji – šlep služba Julino brdo je tu da vam pomogne! Naš tim profesionalaca je uvek spreman za akciju, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, jer znamo da se problemi sa vozilima ne dešavaju samo tokom radnog vremena.

U našoj 24 satnoj pundi imamo sledeće usluge:

Zato se opustite i uživajte u vožnji, jer šlep služba Julino Brdo je uvek spremna za akciju!


POGLEDAJ CENOVNIK

Ne brinite koja je noć – naša šlep služba je uvek budna!

Dragi vozači, ako ste ikada imali problema sa vozilom noću ili u uslovima slabe vidljivosti, znate koliko stresno i nezgodno to može biti. Ali, ne brinite! Naša šlep služba je uvek budna, čak i kad vi spavate.

Ako se nalazite na Julinom Brdu, u Beogradu, opština Čukarica, mi smo spremini da vam priteknemo u pomoć kad god vam zatreba. Bez obzira na to da li je vaše vozilo pokvareno, zaglavljeno ili ste jednostavno ostali bez goriva, mi smo tu da vam pomognemo.

A najbolje od svega je to što ne morate da brinete o tome koliko je sati u pitanju! Naša šlep služba radi non-stop, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Tako da čak i ako vam se nezgoda dogodi usred noći, mi ćemo biti tu da vam pružimo podršku.


OSTANITE INFORMISANI

Naši najnoviji članci.